Concert Vincent Kusters & Nick Goudkuil

servaasbasiliek orgel - kop

Bariton Vincent Kusters en organist Nick Goudkuil geven op vrijdagmiddag 4 september om 16 uur een concert in de Sint-Servaasbasiliek in Maastricht. Het concert is gratis toegankelijk en het repertoire is zeer gevarieerd. Liederen en aria’s en solowerken voor orgel: van Monteverdi tot Milhaud, van Purcell tot Dupré.
In verband met de coronamaatregelen is het maximum aantal bezoekers 100. Om zeker te zijn van een plaats dient u vooraf te reserveren. Uiteraard is het niet toegestaan te komen bij klachten gerelateerd aan corona. Reserveren kan via onderstaandelink:

https://cutt.ly/Nd6WPe6

Bariton Vincent Kusters heeft zich ontwikkeld tot een veelzijdig musicus met een grote voorliefde voor het klassieke lied. Hij is regelmatig te horen in liedrecitals en als solist in concerten met professionele koren en ensembles, waarin hij composities uit verschillende genres en uiteenlopende stijlen vertolkt. Aan het Conservatorium van Maastricht studeerde hij zowel zang als piano bij respectievelijk Mya Besselink en Joop Celis.

Nick Goudkuil is organist van de Sint-Martinuskerk in Maastricht en geeft tevens als dirigent leiding aan het Sint-Martinuskoor Wyck. Hij studeerde Theorie der Muziek met uitvoerende vakken piano en zang aan het Conservatorium Maastricht en orgel en improvisatie aan het Conservatoire Royal de Liège. Hij is actief als uitvoerend musicus, componist en docent. Een aantal van zijn composities zijn uitgegeven door Boeijenga Music te Leeuwarden.

Sint-Servaasbasiliek
Keizer Karelplein 3
6211 TC Maastricht

Aanvang: 16:00 uur

Toegang gratis