Cursus Muziektheorie A

cursus muziektheorie a

In deze cursus leer je alle beginselen van muziektheorie. Bovendien kun je je met deze cursus voorbereiden op het officiële examen voor muziektheorie op niveau A. Je kunt examen doen en als je slaagt ontvang je een officieel erkend diploma.

De cursus bestaat in totaal uit 10 lessen van anderhalf uur in groepsverband. Per groep zijn er maximaal ongeveer 5 tot 6 mensen. De totale kosten van de cursus komen in totaal op €210,00 inclusief lesboeken en andere lesmaterialen. Ook zijn koffie, thee etc. inbegrepen. Wie wil deelnemen voor het officiële examen betaalt daarvoor € 29,00 examengeld. Het betreft een officieel examen erkend door de KNMO. Daarmee is het ook geldig voor HaFaBra-verenigingen. Je kunt natuurlijk de cursus ook gewoon volgen zonder examen te hoeven doen!

Vervolgcursussen zoals Muziektheorie B, C en D zijn ook mogelijk bij voldoende aanmeldingen of als privéles.

Startdatum: dinsdag 22 september van 15:30 tot 17:00 uur. Vervolgens iedere week les op dinsdag op dezelfde tijd met uitzondering van schoolvakanties.

Locatie: Kaldi Maastricht (Wyckerbrugstraat 40)

Prijs: €210,00 voor de cursus. €29,00 examengeld voor wie officieel examen wil doen.

Docent: Nick Goudkuil (studie conservatorium Maastricht & Luik)

De cursus is ook te volgen in 10 privélessen (€350,00).

Voor vragen: info@muziektheoriemaastricht.nl
Je kunt je via onderstaande link eenvoudig inschrijven voor deze cursus en je inschrijving bevestigen en door veilig af te rekenen via bijvoorbeeld iDeal.

> Inschrijven voor cursus Muziektheorie A