Muziektheorieles in Maastricht

In de lessen muziektheorie komen vele aspecten van muziek aan de orde: solfège, van blad zingen, ontwikkeling van het muzikale gehoor, harmonie, contrapunt en analyse. Wanneer je op zoekt bent naar verdieping van je muzikale kennis èn vaardigheden zijn lessen in muziektheorie een goede optie. Wanneer je je voorbereidt op het toelatingsexamen van een conservatorium zijn muziektheorielessen vaak noodzakelijk.

In mijn lessen vind ik het belangrijk dat we niet alleen de muziek ‘op papier’ en ‘in theorie’ bestuderen, maar altijd de verbinding maken tussen theorie en praktijk. Theorie en praktijk zijn geen tegengestelden, maar gaan hand in hand en versterken elkaar. Je hebt beide nodig om op een goede manier muziek te maken.

In overleg kunnen we in de lessen focussen op de onderwerpen die voor jou het belangrijkst zijn. De lessen worden over het algemeen één op één gegeven en duren een uur. De leslocatie is 5 minuten lopen van het station van Maastricht. De lessen worden gegeven door Nick Goudkuil (studie Conservatorium Maastricht, Conservatoire Royal de Liège). Vragen beantwoord ik graag per e-mail: info@muziektheoriemaastricht.nl

Inschrijven

Je kunt je hieronder heel eenvoudig online inschrijven voor lessen muziektheorie. Je kiest de duur (45 of 60 minuten) en vervolgens het aantal lessen dat je wilt hebben. Om je inschrijving te bevestiging kun je vervolgens veilig betalen, bijvoorbeeld via iDeal.

> Inschrijven les muziektheorie 45 minuten (€29,- per les)

> Inschrijven les muziektheorie 60 minuten (€35,- per les)

Als je geïnteresseerd bent in de beginselen van muziektheorie en je wilt les in een groep, bekijk dan eens de cursus Muziektheorie A. Je kunt dat zelfs een officieel examen doen als je wilt.

Vraag nu een gratis proefles/kennismakingsgesprek aan:

muziektheorie les