Organist bruiloft Maastricht

Zijn jullie op zoek naar een professionele organist voor jullie bruiloft in de omgeving Maastricht / Zuid-Limburg ?

Mijn naam is Nick Goudkuil en ik ben beroepsmatig musicus en organist. Ik ben organist van de Sint-Martinuskerk in Maastricht, waar ik eveneens dirigent van het Sint-Martinuskoor ben. Ik heb gestudeerd aan de conservatoria van Maastricht en Luik. Ook maak ik deel uit van het organistenteam van de Sint-Jan in Maastricht en heb dus ervaring met katholieke en protestantse kerkdiensten.

Ik ben uiteraard thuis in het klassieke orgelrepertoire, maar ik kan ook modernere en populaire muziek, zoals een favoriete popsong, bewerken voor orgel. Dat doe ik ook wel eens bij concerten, bijvoorbeeld een lied van The Beatles!

Tevens speel ik naast orgel ook piano. De muzikale omlijsting van de bruiloft kan dus meerdere kanten op en uitgebreid worden met andere professionele musici. Denk aan zang of andere instrumenten.

Interesse? Neem contact op via: info@muziektheoriemaastricht.nl