Mijn naam is Nick Goudkuil en ik ben in 2017 afgestudeerd voor het hoofdvak muziektheorie aan het Conservatorium Maastricht, met de uitvoerende (bij)vakken piano en zang. Daarnaast heb ik als vrije minor het vak orgel gevolgd en de muziektheorievakken jazz. Bij de Sint-Gregoriusvereniging (Bisdom Roermond) heb ik het getuigschrift voor de module kerkmuziek behaald. Momenteel studeer ik nog het hoofdvak orgel en improvisatie aan het Conservatoire Royal de Liège.

Als docent heb ik ruime ervaring in het geven van privélessen muziektheorie en ik heb binnen mijn studie als stagedocent lesgegeven aan de conservatoria van Amsterdam en Maastricht, evenals aan de muziekschool Kumulus in Maastricht (theorie C-cursus).

Vanaf 2016 ben ik organist van de St. Martinuskerk in Maastricht en eveneens dirigent van het Sint-Martinuskoor Wyck aldaar. In de St. Martinuskerk organiseer ik naast het reguliere programma een aantal keer per jaar een koorproject rond een speciaal thema waarbij geïnteresseerden kunnen meezingen. Ook verzorg ik een aantal concerten per jaar in de Sint-Martinuskerk en elders. Verder houd ik mij bezig met het componeren en arrangeren van vocale muziek, muziek voor orgel, piano en kleinere bezettingen. Een paar keer per jaar treed ik op als (solo)zanger. Vanaf 2019 ben ik ook één van de organisten verbonden aan de Sint-Jan op het Vrijthof. Mijn composities worden uitgegeven door uitgeverij Boeijenga Music te Leeuwarden.

Klik hier voor meer informatie over het Pereboom & Leijser-orgel in de St. Martinuskerk te Maastricht.

Vind hier de agenda met uitvoeringen en concerten.

> Concertuinoding per mail ontvangen

YouTube

nick goudkuil organist martinuskerk wyck